Vakmanschap
Home Construct garandeert u een degelijke en vlekkeloze afwerking van uw woning. Home Construct is een team van bekwame vaklui die garant staan voor een perfecte uitvoering van uw bouwwensen.
Het drie-fazen-bouwsysteem resulteert in een optimale isolatie van het bouwwerk. Hierbij bouwen wij eerst op traditionele wijze de dragende muren. Hiertegen plaatsen wij de isolatie vr dat de gevelsteen wordt gemetseld. Dit is de enige manier om de isolatie voldoende aan te drukken en alle isolatielekken te vermijden. Bovendien berekent een erkend burgerlijk ingenieur de stabiliteit van alle plannen zodat de 10-jarige burgerlijke aansprakelijkheid van elk project gedekt is.
 
Een luisterend oor...
Home Construct start met een verkennend gesprek over uw woonwensen, uw verwachtingen en uw budget. Een diepgaand en eerlijk gesprek is de belangrijkste sleutel voor een succesvolle samenwerking. Vertel ons wat uw wensen zijn, naar welke materialen uw voorkeur uitgaat, welke bouwstijl u verkiest. En vooral, vertel ons uw eigen ideen. Wij luisteren naar wat u belangrijk vindt aan uw woning. Wellicht ziet u uzelf in gedachten reeds aan de ontbijttafel zitten in uw nieuwe woning. U hoort de kinderen in de studeerkamer terwijl u zelf de rozen snoeit in de tuin of terwijl u rustig geniet van een zonsondergang vanop uw terras...Als u ons vertelt wat u van het leven in uw woning verwacht, zijn we samen al een hele stap dichter bij uw droom! Tijdens onze gesprekken evolueert uw voorontwerp tot een reel bouwproject.

 
U kiest en oordeelt

Home Construct ontwerpt uw woning en houdt rekening met al uw wensen. Alle afspraken worden nauwkeurig vastgelegd in een uitgebreid, duidelijk en volledig lastenboek, met daarbij aansluitend een nauwkeurige en gedetailleerde prijsberekening. Op deze wijze geeft Home Construct u een contractuele prijsgarantie vooraleer er n steen is gelegd en bouwt u in alle vertrouwen.
 
Uw ideale bouwpartner
Welke stijl u ook kiest, bij Home Construct is elke woning een exclusief bouwproject gerealiseerd met zorg, kwaliteit en enthousiasme. U vindt in ons een ideale bouwpartner die u op weg naar uw droomwoning betrouwbaar begeleidt en informeert. Met Home Construct bouwen wil zeggen: weten hoe u bouwt, volgens een weldoordacht bouwplan.

U bent welkom met al uw vragen!